AVH-liikuntaryhmä

Yhteistyössä TAMK:n fysioterapeuttiopiskelijoiden kanssa.

Ryhmä on tarkoitettu niille AVH:n sairastaneille henkilöille, joilla on vaikeuksia selviytyä perinteisissä liikuntaryhmissä. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa. Kokoontumisissa harjoitellaan erilaisia taitoja mm. lihasvoimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta sekä palloillaan, ulkoillaan ja toteutetaan myös ryhmäläisten toiveita toteutuksen suhteen. Tavoitteena on haastaa omaa toimintakykyä ja harjoittaa erilaisia taitoja saaden tarvittaessa avustusta ja tukea fysioterapian opiskelijoilta. Tuntien alussa on lyhyt tietoisku liikkumisen ja liikunnan hyödyistä. Osallistujat saavat myös itse vaikuttaa tuntien sisältöihin. 

Ryhmää ohjaavat 6 fysioterapeuttiopiskelijaa opettajansa johdolla. Heiltä saa apua liikkeiden suorittamisessa. Mukaan saa ottaa myös oman avustajan.

Aika: keskiviikkoisin klo 14:00–15:30, alkaen 30.8.2023

Paikka: KAUPPI SPORT CENTER, liikuntatila. Kuntokatu 17, Tampere. Tilat ovat esteettömät. Kokoontuminen aulatilassa, josta osallistujat haetaan. Pihassa on maksuton pysäköinti 3h, tämä edellyttää että ilmoitat autosi rekisteritunnuksen aulassa olevaan automaattiin. Pääoven vieressä on 2 Inva-paikkaa. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: toimisto@piravh.fi tai p. 040 060 8284 (ke klo 12–14)
Kurssimaksu: Kurssi on maksuton!