Liity jäseneksi

Kuntoutuminen

Yhdistys järjestää virkistys ja harrastetoimintaa, joka tukee lääkinnällistä kuntoutusta, kuten fyysistä ja psyykkistä toimintakykyä ja kommunikaatiota.

Vertaistuki

Kaikessa toiminnassa on mukana vertaistuki. Olet tervetullut joukkoomme juuri sellaisena kuin olet. Vertaistukiryhmämme tukee sekä sairastaneita että heidän läheisiään etenkin sairauden alkuvaiheessa.

Sosiaalinen toiminta

Yhdistyksestä löydät mukavaa seuraa ja sisältöä elämään. Mukavassa joukossa on helppo lähteä nauttimaan nähtävyyksistä, luonnosta tai kulttuurista. Jos olet kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena, tarjoamme mielekästä toimintaa esimerkiksi vertaistuen, viestinnän tai yhdistystoiminnan piirissä.

Vaikuttaminen

Yhdistys toimii aivoverenkiertohäiriön sairastaneiden paikallisena etujärjestönä. Pidämme säännöllisesti yhteyttä kuntapäättäjiin, terveydenhuollon ammattilaisiin sekä mediaan. Toimimme myös aktiivisesti monissa kolmannen sektorin verkostoissa.

Tieto 

Saat tietoa aivoverenkiertohäiriöihin liittyvistä asioista, kuten hoidosta, kuntoutumisesta, sopeutumisvalmennuksesta, sosiaalisista etuuksista. Meillä on käyttetävissä aina viimeisin tieto koottuna laadukaiksi ja selkeiksi esitteiksi, jotka ovat jäsenten saatavilla. Järjestämme myös seminaareja ja koulutustilaisuuksia avh-asioissa.