Sompalan virkistysleiri 9.-13.8.2021

20.5.2021

Tervetuloa Pirkanmaan AVH-yhdistyksen virkistysleirille Sompalan leirikeskukseen Vesannolle. Leirikeskus sijaitsee Pohjois-Savossa luonnonkauniin järven rannalla.

Leirillä on järjestettyä ohjelmaa, kuten liikuntaa, pelejä, saunomista ja rentoa yhdessä oloa. Kaikki järjestetty ohjelma on vapaaehtoista.

Leirikeskuksen alue on pääosin luonnontilassa, joten siellä on paikoin vaikea liikkua pyörätuolilla tai rollaattorilla.

Leirille voivat hakea Pirkanmaan AVH-yhdistyksen jäsenet ja heidän läheisensä tai avustajansa. Leirille osallistuminen edellyttää joko omatoimisuutta (liikkuminen, päivittäiset toiminnot, lääkehuolto) tai omaa avustajaa. Jos olet epävarma terveydentilastasi, neuvottele lääkärisi kanssa osallistumisestasi leirille.

Majoittuminen on joko 2 hengen aitassa tai yhteismajoituksessa 2–4 hengen huoneissa. Aittamajoitus sijaitsee kauempana leirikeskuksesta kuin yhteismajoitus. Kaikissa majoitusrakennuksissa ei ole wc:tä. Erityisvaatimukset täyttäviä majoitustiloja on rajoitetusti. Alueella on erillinen huoltorakennus, jossa on wc ja sosiaalitilat. Leirillä ei ole yövalvontaa.

Ohjaajina toimivat yhdistyksessä Riitta Virenius ja fysioterapeutti- ja sairaanhoitajaopiskelijoita.

Leirin osallistumismaksu on 90 euroa. Maksuun sisältyy edestakainen linja-autokuljetus Tampere-Vesanto-Tampere, majoitus, ateriat sekä leiriohjelma.

Leirille mahtuu 40 osallistujaa. Etusijalla ovat hakijat, jotka eivät aiemmin ole osallistuneet virkistysleirille.


Hakuohjeet

Täytä hakulomake sähköisesti osoitteessa www.piravh.fi/sompala tai palauta paperinen hakulomake toimistollemme (Lähteenkatu 2–4, 33500 Tampere) viimeistään 15.6.2020 mennessä.

Täytä hakulomake huolellisesti. Jokaisen hakijan tulee täyttää oma hakulomake!

Leiriläisvalinnoista tiedotetaan hakijoille kirjeitse heinäkuun alussa. Kirje sisältää myös tiedot mukaan otettavasta varustuksesta sekä laskun.

Lisätietoja leiristä antaa Riitta Virenius p. 040 836 4603

Lisälomakkeita voit tilata yhdistyksen sihteeriltä Kirstiltä numerosta 040 752 6256.